• vrijeme-i-vi-na-ti

Vrijeme i Vi
“na ti”

107,00 Kn

5 od 5 Na temelju 1 ocjene
(1 recenzija korisnika)

Praktični priručnik za samoorganizaciju.

“Organizirajte svoj život u skladu sa svojim
snovima i gledajte kako se oni ostvaruju.”

Anonimni autor

Opis proizvoda

Vrijeme i Vi “na ti” ne bavi se teorijom, jer ih je mnogo ispisano već do sada. Ova knjiga – koju bi bilo bolje nazvati priručnikom – sadrži praktične savjete i mnoštvo iznimno korisnih preporuka.
Nakon što pročitate ovu knjigu, stvari se neće promijeniti same od sebe niti ćete početi savršeno funkcionirati. Nažalost, ova knjiga ne nudi takva obećanja. Sami morate donijeti odluku da se želite promijeniti te da ste spremni raditi, naučiti i usvojiti nove navike. Ne postoji univerzalno načelo koje odgovara svima; morate ga sami otkriti nakon što se upoznate s osnovnim principima, alatima i tehnikama. Možete li se osjećati ugodno u prevelikoj ili premalenoj odjeći?
Naravno da ne možete! Iako ta odjeća možda savršeno odgovara nekom drugom, vama nije po mjeri.

Tako je i s organizacijskim sustavima, neovisno o tome je li riječ o organizaciji prostora ili vremena. Kad se govori o upravljanju vremenom neprestano se spominje da se vrijeme mora organizirati, što je uistinu velika zabluda. Razmislite još jednom. Vrijeme je zapravo savršeno organizirano, i to jednako za sve – svima je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana tjedno i 12 mjeseci godišnje. Ono što je potrebno razlučiti jest kako upravljati vlastitom energijom, fokusom i zadacima. Ova knjiga govori upravo o tome. Ono što očekujem od vas je da radite na sebi i da pokušate izgraditi svoj sustav, usvojiti neke nove navike i pratiti napredak.

Kako znam da je to moguće? Razmišljate o kupnji ove knjige, znači prvi i najvažniji korak već ste napravili – donijeli ste odluku da nešto želite promijeniti.

Sretno!
Vaša profesionalna organizatorica Kristina

1 review for Vrijeme i Vi
“na ti”

 1. 5 od 5

  :

  U današnjem užurbanom svijetu stalnih promjena lako je izgubiti se u kolotečini obaveza, nerijetko s manjkom energije.
  Knjiga „Vrijeme i Vi “na ti““pokazala mi je kako da povisim svoju energiju do razine da ne osjećam umor preko dana. Samim time povećala mi se produktivnost i učinkovitost u svim životnim poljima, a obaveze su se pretvorile u zadatke koje s lakoćom ispunjavam.
  Na početku knjige čak nisam bila svjesna aktivnosti za koje bi željela imati vremena. Prolaženjem kroz poglavlja i usvajanjem osobnih rutina, poimanje svega oko mene se poboljšalo. Stekla sam odlučnost. Sada točno znam što želim sa svojim vremenom i kada je vrijeme za što. Povećanjem razine energije postepeno sam postajala sve više svjesna sadašnjeg trenutka, i da zadake obavljam u kraćem vremenskom roku nego inače. Samim time, kvaliteta mog djelovanja poprimila je dozu odlučnosti koja mi je do sada nedostajala. Ova knjiga savršen je priručnik za uvođenje vlastitog organizacijskog sustava u život, te kako da pomoću njega postanete vladar svoga vremena.

  Patricia Sečen

Napiši recenziju