1. Opći uvjeti

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice. Prihvaćanjem uvjeta kupnje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda putem internetske stranice.

2. Uvjeti prodaje

Sve cijene proizvoda su izražene u kunama i prodavatelj zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave.
Svi proizvodi na internet stranicama www.inout.hr mogu se naručiti putem putem e-maila (kristina@inout.hr) ili web trgovine. Prodavatelj se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku narudžbe dostupni na zalihi. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti dostaviti proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti novi rok isporuke ili otkazivanje naručenog proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog, a već plaćenog proizvoda, prodavatelj će kupcu izvršiti povrat sredstava.

 

3. Načini plaćanja:

Naručene proizvode kupac iz Hrvatske mora platiti virmanom/uplatom na račun.

Plaćanje izvršite uplatom na naš transakcijski račun.
Prilikom plaćanja molimo da u modelu plaćanja stavite 00, a u pozivu na broj stavite broj narudžbe.
IBAN:HR3223600001102066458

 

4. Način dostave I isporuke

  • Ako neki proizvod treba dulje čekati, obavijestit ćemo Vas o tome.
  • Nakon što ispunite web narudžbu, na Vašu e-mail adresu stiže potvrda sa svim detaljima Vaše narudžbe. Molimo da pažljivo upišete svoju e-mail adresu.
  • Dostava naručenih proizvoda odvija se putem Hrvatske pošte d.d.
  • Svi proizvodi su zapakirani tako da se izbjegnu oštećenja prilikom transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci, te odbiti primiti oštećeni proizvod. Prodavatelj se obvezuje izvršiti zamjenu oštećene pošiljke bez obračunavanja dodatnih troškova.

 

5. Sigurnost i zaštita podataka

In&Out obvezuje se čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima s ciljem učinkovite isporuke naručenih proizvoda. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

 

6. Naručivanje, nedostaci na proizvodu i reklamacije

In&Out prihvaća reklamacije uključujući i one koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga i ostalih medija, kao što su tiskarske greške, oštećene naslovnice i tako dalje.

a) U slučaju mehaničkog nedostatka ili pogreške unutar proizvoda (škartirani proizvod) prodavatelj o svom trošku vrši zamjenu, odnosno preuzima od kupca oštećeni proizvod i šalje kupcu novi primjerak istog proizvoda.

b) Ne odgovaramo kupcu, odnosno primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.

c) U slučaju raskida narudžbe nakon dostave proizvoda, kupac je dužan o svom trošku vratiti kupljeni i nekorišteni proizvod, zapakiran u originalnu ambalažu, unutar sedam dana od primitka pošiljke. Kupljeni proizvodi trebaju biti vraćeni u istom stanju u kakvom su bili u trenutku kad su Kupcu isporučeni na adresu. U slučaju raskida narudžbe nakon dostave, Kupcu se u roku 10 dana vraća cjelokupan iznos koji je platio do trenutka raskida, osim troškova dostave, a nakon što Kupac vrati neoštećeni i nekorišteni proizvod.

Ispričavamo se za mogućih grešaka na stranicama.

Kupac može reklamaciju na proizvod uputiti poštom, e-mailom (kristina@inout.hr) ili pismeno u roku 8 dana od primitka proizvoda na adresu prodavatelja.

Za sve upite ili nejasnoće možete nas kontaktirati preko e-pošte:  kristina@inout.hr ili telefonski +385-01-557 85 50. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i suradnji!